filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Onze easy up partytent zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken: Dit is praktsich omdat zonder dat daarvoor speciale vaardigheden of gereedschap nodig zijn. Dit maakt ze ideaal voor mensen die snel en flexibel een tijdelijk onderkomen nodig hebben, bijvoorbeeld voor een evenement tijdens het vissen of een kampeertrip.

Draagbaar: Onze pop-up paviljoenen zijn lichtgewicht en worden geleverd met een handige draagtas met wieiltjes, waardoor ze gemakkelijk te transporteren zijn. Dit maakt ze ideaal voor gebruik op verschillende locaties, zowel binnen als buiten.

Bezig met laden...
20%
visibility

Easy Popup - Partytent - Creme 330 x 330 - Insectvrij Key West 5 hoeken - Solar Verlichting - LED

235,00

189,00

19%
visibility

El Jardin - Popup Partytent Clearwater Bruin

240,00

195,00

18%
visibility

El Jardin - Popup Partytent Santa Barbara Met Extras

243,00

199,00

Bescherming tegen de elementen: Easy up partytent zijn ontworpen met stevige materialen die bescherming bieden tegen zon, wind en regen. Dit kan ervoor zorgen dat je comfortabel en beschermd blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Een groot veeleel van onze pop up tenten  is het glexibel gebruik: Pop-up paviljoenen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals feesten, camping, markten of andere buitenactiviteiten. Wij verkopen deze in drie maten, kleuren en stijlen, waardoor ze aan verschillende behoeften kunnen voldoen.

Kostenbesparend: Pop-up paviljoenen zijn goedkoper in vergelijking met andere traditionele constructies zoals paviljoens of permanente tenten. Hierdoor zijn ze een kosteneffectieve oplossing voor tijdelijke onderkomens.